Dokumenti

Statut NK Mons Claudius

Prenos

Pravilnik o članarini

Prenos

Pravilnik o vadnini

Prenos

Klubski kodeks

Prenos

Pristopna izjava

Prenos

Zahtevek za dohodnino

Prenos

Organizacijska struktura kluba

Prenos

Soglasje za registracijo

Prenos

Soglasje uporabe slik otrok

Prenos

Kratke novice

BRAVO FIKI...

Ponosni na našega Ivana Firerja-Fikija, uspel mu je naravnost SPEKTAKULAREN prestop.
Napadalec, ki je svoje prve nogometne korake naredil prav v našem klubu, v nadaljevanju sezone ne bo več igral v rumenem domžalskem dresu. Kariero bo nadaljeval v Franciji, in sicer v tamkajšnjem tradicionalnem klubu z dolgo in bogato zgodovino Auxerru, ki je v tem trenutku v drugoligaški druščini.


SREČNO FIKI, BREZ POŠKODB IN DOBRIH PARTIJ !!!

Povzetek uspešne sezone

3.slovenska nogometna liga prehaja v sklepno fazo, Monsi pa smo že dolgo nazaj dosegli prvotni cilj- čim prejšnji obstanek v ligi, kar je bilo doseženo že v prvih nekaj krogih. Tudi drugače je bilo kar živahno v največjem in najaktivnejšem društvu v kraju, saj smo imeli volilno skupščino, kjer smo izvolili novo vodstvo, ki je zelo zavihalo rokave, rezultati pa so že vidni. Seveda pa bo živahno tudi v drugi polovici leta, saj se bo marsikaj uredilo že letos na infrastrukturi (tribune na glavnem igrišču, dokončanje nadstreška pri igrišču....). Prav tako pa bo tudi tekmovalna lestvica postavljena, glede na več kot uspešni pomladni del, relativno visoko.
Vodstvo kluba na čelu s predsednikom g. Poharc Martinom je že nekaj časa v pregovorih s prvim trenerjem članskega moštva.​ D​ogovor​ smo​ "dali" tudi na papir, ter podpisali novo sodelovanje za dve leti z dosedanjim trenerjem Drobne Oskarjem, ki bo seveda takoj začel s sestavljanjem igralskega kadra za novo sezono. Ob vodenju članskega moštva bo tudi treniral naše najmlajše (U-7), začel je že z individualnimi treningi, lahko se zgodi, da bo prevzel še kakšno obveznost, o čemer vas bomo pravočasno obveščali.

Humanitarna tekma za najmlajše

Vabljeni na humanitarno tekmo za razvoj najmlajših selekcij v športni park Rogatec, 4. maja ob 17:00. Spektakel z legendarnimi nogometaši, športniki in estradniki!

Posebna akcija za mlade

Sodelujemo v posebni akciji, s katero želijo mlade nogometaše vzpodbuditi, da s pomočjo glasovanja na posebni spletni strani www.HervisTrener.com nogometnemu klubu pomagajo do sponzorskih sredstev. Prosimo, da glasujete za Nogometni klub Mons Claudius, mogoče boste tudi vi dobili nagrado. Hvala v naprej!!!

GLASUJ ZDAJ!!!

Novi upravni odbor.

Novi upravni odbor je na svoji 1. seji sprejel nekaj pomembnih sklepov. Med pomembnejšimi sklepi je imenovanje Ferčec Fredija za tehničnega vodjo kluba. Ferčec bo deloval naprej v klubu kot do sedaj kot tehnični vodja, z nalogami in pooblastili, ki bodo določena po pogodbi in v organizacijski shemi kluba. Sodeloval bo na sejah upravnega odbora, vendar ne bo imel pravice glasovanja.

Skupščina NK Mons Claudius!

Vabljeni na skupščino NK Mons Claudius, v četrtek 18.02.2016 ob 18:30 uri v dvorani grajske pristave (Občina Rogatec). Za ogled vabila klikni na povezavo na levi!

Spored treningov vseh selekcij

V obdobju priprav po zimskem premoru bodo termini treningov prilagojeni tedensko. Povezavo do urnika najdete pod selekcijami.

Pričetek 3.SNL Sever

Danes gostujemo pri nespornem favoritu NK Maribor B. Hvaležni bomo vsaki podpori iz tribun v nedeljo ob 17:30.

5. memorialni turnir v Rogatcu

Turnir so v napetem finalu po enajstmetrovkam dobili igralci NK Radoboj. Čestitke tudi domači ekipi za nastop v finalu.

Video vsebine